Full service redan från dag ett!

Med oss blir det enklare än någonsin att ta vara på solenergin, vi har summerat processen i några enkla steg. Vissa steg kan du göra själv men kontakta oss så hjälper vi dig mer än gärna.

Planera

Du kan själv ta reda på hur din solcellsanläggning kan se ut, det gör du enklast genom att använda vårt robusta planeringsverktyg. Eller så kan du vända dig till oss för att få ett skräddarsytt solcellspaket som kommer passa perfekt för dina behov. Glöm inte att lämna in en ansökan till Länsstyrelsen om bidrag i god tid, läs mer här.

Före installation

Efter att du har meddelat oss om att du vill ha den solcellsanläggning enligt den offert vi har skickat till dig är det vår tur att sätta igång. Vi börjar med att skicka en föranmälan till ägaren av ditt elnät, detta för att få ett friktionsfritt arbete. Vi passar även på att boka tid med dig om när anläggningen kan monteras.

Installation

Solcellsanläggningen installeras enligt den utsatta planen hos dig. När den är färdigmonterad hjälper vi dig med att skicka in en färdiganmälan till ägaren av elnätet. Detta eftersom för att kunna börja sälja el måste elnätsägaren byta ut din elmätare.

Klart!

Nu är din solcellsanläggning igång och du kan börja nyttja grön el ifrån dag ett och samtidigt tjäna på din klimatsmarta investering. Är det inte underbart?

Kontakta ossKlicka här

Våra referenser

Vi har många kunder som redan tagit steget mot ett klimatsmartare alternativ.

Kvalité

Nyckeln är hållbara produkter, eftersom dem ska producera grön el i flera decennium framöver.

REC

AU Optronics

LG

Luxor

Trina Solar

Astronergy

Fronius

SMA

Kostal

Zeversolar

Delta

Solar Edge

BYD

Altec

K2 Systems

Solar-Log

Det är enkelt att komma igång.

Börja planera ditt projekt idag med vårt robusta planeringsverktyg. Vid frågor går det såklart alltid att kontakta oss, vi svarar gärna!

Till planeringsverktyget